Onze aanpak
Iedere vacature en opdracht is uniek

Ons uitgangspunt bij de arbeidsbemiddeling is dat iedere vacature en opdracht uniek is. Cabooter People kiest daarom voor een op maat aanpak die voldoet aan uw verwachtingen en volledig invulling geeft aan uw wensen. Op basis van een persoonlijke kennismaking en uitgebreide inventarisatie krijgt u van ons een optimaal advies hoe u de beste kandidaat voor uw vacature kunt vinden.

Werving & selectie
procedure op maat

Bent u op zoek naar één of meerdere medewerkers die u graag zelf in dienst wilt nemen? Wij regelen voor u de gehele werving & selectie procedure op maat. Na een uitgebreide kennismaking en inventarisatie gaan wij voor u op zoek naar de geschikte kandidaten. Hierbij zijn uw wensen en eisen ons uitgangspunt en is onze kracht dat wij verder kijken dan alleen het CV. Wij kijken naar talent en ook naar persoonlijkheid. Dit alles op basis van onze no cure, no pay formule.

Uitzenden

Wilt u snel een plotselinge piekbelasting of afwezigheid van een vaste medewerker opvangen? Cabooter people zorgt ervoor dat u snel kunt beschikken over tijdelijk personeel op basis van minimaal arbeidsrechtelijk risico. Met behulp van uitzenden bieden we u de maximale flexibiliteit, zodat u de continuïteit van uw bedrijf kunt borgen. Of u nu medewerkers nodig heeft voor een paar uur of voor langere tijd, Cabooter People regelt dit allemaal voor u. Ook wordt u de administratie en salarisafhandeling uit handen genomen.