Over ons
Cabooter People kijkt verder dan een C.V.

Dé partner voor werkzoekenden en bedrijven met behulp
van een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en een persoonlijke aanpak

Wie is Cabooter People?

Cabooter People streeft ernaar als intermediair dé partner te zijn voor werkzoekenden en bedrijven met behulp van een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en een persoonlijke aanpak. Wij kijken verder dan alleen een CV of een standaard profielomschrijving en kiezen ervoor ons te verdiepen in onze opdrachtgevers en kandidaten.

Onze organisatie heeft veel ervaring in branches zoals de logistiek, industrie en techniek en we weten wat er speelt in de markt.

Met behulp van onze ruime kennis, een optimaal ingericht bemiddelingsproces en oprechte interesse realiseren wij de perfecte matches op een efficiënte en effectieve manier. Daarnaast zijn wij in staat u te ondersteunen en te adviseren in HR-vraagstukken. Daarbij hebben wij toegang tot veel specialistische kennis vanuit ons uitgebreide netwerk van specialisten.

Kiest u als werkzoekende of als opdrachtgever voor een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke aanpak, dan is Cabooter People uw geschikte partner voor o.a. uitzenden, detacheren en werving & selectie.


Neem contact op

Passende kandidaat bij uw eisen

Wij vinden het van groot belang dat u erop kunt vertrouwen dat Cabooter People werkt volgens de geldende wet en regelgeving en de juiste arbeidsvoorwaarden toepast. Om dit te kunnen garanderen hebben wij ervoor gekozen ons volledige administratieve proces uit te besteden aan een professionele backoffice partner. PSC backoffice services verzorgt voor Cabooter People onder andere de urenadministratie, de loonadministratie, de debiteurenadministratie, etc.

Het uitbesteden van de backoffice stelt ons in de gelegenheid ons volledig te focussen op het maken van de perfecte match. Daarnaast kunnen we ons volledig richten op de werkzoekenden en opdrachtgevers waarbij persoonlijk contact voorop staat en zijn in staat een optimale service en dienstverlening te verlenen.


Benieuwd of wij iets kunnen betekenen?

077 - 7600096

Contact

PSC backofffice services
beschikt over het

SNA-keurmerk en een ABU lidmaatschap