Wie is
Cabooter People?

Cabooter People streeft ernaar als intermediair dé partner te zijn voor werkzoekenden en bedrijven met behulp van een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en een persoonlijke aanpak. Wij kijken verder dan alleen een CV of een standaard profielomschrijving en kiezen ervoor ons te verdiepen in onze opdrachtgevers en kandidaten.

Onze organisatie heeft veel ervaring in branches zoals de logistiek, industrie en techniek en we weten wat er speelt in de markt.

Met behulp van onze ruime kennis, een optimaal ingericht bemiddelingsproces en oprechte interesse realiseren wij de perfecte matches op een efficiënte en effectieve manier. Daarnaast zijn wij in staat u te ondersteunen en te adviseren in HR-vraagstukken. Daarbij hebben wij toegang tot veel specialistische kennis vanuit ons uitgebreide netwerk van specialisten.

Kiest u als werkzoekende of als opdrachtgever voor een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke aanpak, dan is Cabooter People uw geschikte partner voor o.a. uitzenden, detacheren en werving & selectie.

Onze sterkste punten

  • Vrouwelijk bestuur
  • Expertise in logistiek, industrie en techniek
  • Optimaal ingericht bemiddelingsproces
  • Oprechte interesse
  • Vervulde vacatures99%
  • Tevredenheid76%

Een mens beschikt onder andere over talent, expertise en ervaringen. Daarnaast kent iedereen zijn ontwikkel punten. Door middel van oprechte interesse kennen wij de sterke en zwakke eigenschappen en natuurlijk ook de ontwikkel mogelijkheden van al onze kandidaten en weten wat ze willen. Op dezelfde manier verdiepen wij ons ook in onze klanten en informeren naar hun organisatie, hun bedrijfscultuur, hun medewerkers, etc. Deze kennis en een optimaal ingericht bemiddelingsproces leidt tot het realiseren van de ambities van zowel onze klanten als onze kandidaten.

Klanten over ons

Ik werk nu al een flinke tijd samen met de dames van Cabooter People en dat bevalt mij uitstekend. Heldere communicatie, goed bereikbaar, een vast contactpersoon en een duidelijke structuur qua contracten en het tekenen daar van. Ik hoop er nog flink wat jaren voor te kunnen werken.


- Gerard -